Kurser

Kurs i yogasagor

Kursen lär dig mer om hur du använder yogasagor och hur du kan yoga med barn. För pedagoger, föräldrar, idrottsledare och alla andra som vill yoga med barn. Heldagskurs 6 timmar.

Vi finns på mässa i Sundsvall 20 februari

Nu har du chansen att höra mer om yogasagor för barn och varför det är så bra att yoga med barn i förskola och skola. Den 20 februari 2019 håller Anna-Karin Widehammar ett föredrag på Hotell Södra Berget i Sundsvall kl. 9-9.45.

Heldagskurs

Kursen ger kunskap om hur man kan komma igång med yoga för barn hemma, i förskolan, i F-3 eller i en förening med barnverksamhet. Till kursplan och anmälan.

Vill du ha besök i stället?

Om ni är många och vill vara i era egna lokaler kan vi komma till er i stället. Skriv i meddelandet vad ni önskar så skräddarsyr vi en kurs för er.

9

KL

Välkommen till rörelse

Vi värmer upp med solhälsningar och anpassar efter gruppen. Sedan kör vi igång med korta teoripass varvade med praktisk träning. Vi provar på olika yogarörelser och går igenom hur uppbyggnaden av ett yogapass kan se ut.

 

 

12

KL

Lunch och berättarteknik

Vi äter lunch på en närliggande restaurang. Vill man hellre ta med egen lunch går det också bra. Därefter fortsätter vi med teori och praktik, bl.a. berättarteknik och praktiska tips.

14

KL

Utomhusyoga och avslappning

Vi åker på en utflykt och yogar utomhus. Det kan bli till stranden, skogen eller någon annan mysig plats. Kanske har ni egna önskemål om vad ni vill se. Hudiksvall med omnejd har många naturupplevelser att bjuda på. Självklart tar vi fikakorgen med oss. I Hälsingland är fika heligt. :-) Heldagskursen avslutas med utvärdering och avslappning. Cirka kl. 16 är kursen slut.